Ahoj,
máte někdo zkušenosti se zavařováním do těhlech šroubovacích skelniček? http://www.svetlahvi.cz/detail.php?id=S0399" onclick="window.open(this.href);return false;
Zajímá mě, jestli to bude utěsněný, když to zašroubuju tim hliníkovym víčekem, nezmáčknu ten kroužek dole kleštěma a pak sterelizuju/zavařim, tak jestli to 6 až 12 měsíců vydrží ve sklepě (mimo ledničku). Nebo je třeba přes to natáhnout ještě tu smrštitelnou fólii? Bezpečnější mi připadaj ty kečupový/přesnídávkový víčka, ale tyhle lahvičky jsou mnohem praktičtější. Ale nerad bych zavařil litr/dva omáčky do těhleh lahviček, abych po pár měsících zjistil, že je můžu vyhodit. Díky moc.
skleněné lahvičky na omáčky
-
- Stálý člen
- Reputace: 208
- Obrázky: 0
Re: skleněné lahvičky na omáčky
rád bych oživil toto téma s dotazem, kde se dá sehnat sklenice/lahev, ve které se prodává tabasco omáčka? rád bych takovéto lahve použil na omáčky. Vím, že je tu odkaz na zahraniční shop, ale rád bych dodavatele v ČR
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9544
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jich chceš rozumné množství, popros nejakou restauraci. (vyhazují to)
-
- Stálý člen
problém u již použitých lahví je, že nejde moc dobře sundat nalévací uzávěr. Raději bych nové, kde tahle práce navíc odpadá...
-
- Stálý člen
Kendy: Super. nevšiml jsem si, že u jednoho víčka je i nálevka...
Ještě dotaz, čím asi nahradit ty pertlovací kleště? nechci dávat za ně zbytečně dvojku.
Ještě dotaz, čím asi nahradit ty pertlovací kleště? nechci dávat za ně zbytečně dvojku.