Ahoj,
máte někdo tip, kde se pravidelně prodávají čerstvé chilli pparičky, nejlépe velké množství druhů? Praha / Jihočeský kraj?
Z Holandska jsem si na začátku září dovezl SQUASH JAMAICAN YELLOW, které spolu s JALAPENO prodávali v obchodním řetězci Albert. Rád bych si zavařil více odrud, ale nevím kde nakoupit. Poraďte.
Díky, R.
Kde koupit čerstvé chilli papričky?
-
- Nový člen
- Reputace: 0
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde koupit čerstvé chilli papričky?
ahoj mám pro tebe jeden typ a to jestli máš někde po ruce supermarket Globus tam prodávaji kajen long slim a baliček mix (jalapeno, habanero, tavit akajen)
Jj taky jsem tam dvakrat nakoupil habanera ale clovek musi byt hodne opatrny 90% z tojo co tam maji je plesnivych aspon u nas
-
- Nový člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem na dle vašeho doporučení navštívil Globus, konkrétně v Českých Budějovicích a zklamání. Čerstvé papričky měli jen feferonky ve všemožných barvách a pak zmíněný mix, ale zas jen feferonky, takže mě to moc neuspokojilo. Máte ještě někdo nějaké tipy?
tak to je opravdu sklamání ale už opravdu netuším kde koupit ale skusil bych se popran na seminka-chilli.cz jestli budou mit něco čerstvého
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Loni prodávali v Kauflandu až do časného letošního jara habanera (mix červená a žlutá, dovoz Senegal), nezralá zelená jalapeños, dále rawit a cayenne. Všechna habanera na zahrádce mám ze semen z těchto papriček. Dovozce je Titbit (http://www.titbit.cz), můžeš vznést dotaz, kam dodávají ... budou happy 

- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
taky makro mívá....
-
- Nový člen
- Kontaktovat uživatele:
Supr, oba tipy prověřím a zas dám zpětnou vazbu.