Prosím, poradte mi čo mám robiť. Nechce rásť. Skúšal som aj lignohumát, kristanol štart/gold a stále nič. Je možné, že tento rok z toho ešte niečo bude ?
Carolina Reaper
-
- Nový člen
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
Re: Carolina Reaper
Pokud nic nedela. Strihnul bych spicku a presadil do vetsiho. Proste ji sokovat trosku.
-
- Nový člen
kvetináč (plastový pohár) má objem 0,5 L. Takže si myslím, že väčší asi netreba
Vetsi treba neni, ale i podle korenu uvidis jak je kytka na tom. Me presazeni jednou pomohlo pri stagnaci. Bylo to tim ze rostlinka byla neustale prelita, protoze Jiffy zadrzovala hodne vody a nepoustela moc dale do substratu. Sundal jsem kosilku, presadil a rostlinka se rozjela.
Treba jsi jiffy tablety nepozival, netusim. Zkus kytku nejak sokovat, dat ji treba i na jine misto atd...
Treba jsi jiffy tablety nepozival, netusim. Zkus kytku nejak sokovat, dat ji treba i na jine misto atd...
-
- Nový člen
Vyklíčali mi v jiffoch. Následne boli aj s jiffom presadené do výsevneho substrátu. Zalievam odstatou vodou stále ked substrát trocha preschne . Určite viem, že jej nechýbajú tekutiny. Na niekoľko rastlinkách som dal preč z jiffoch košielku a stále nič.
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Zkusím shrnout problematické věci..... Carolina Reaper-slečinka, jiffy, bůhvíjaký substrát a většina je předhnojená.....takže další hnojení mimo lignohumátu může být kontraproduktivní.Kristalon je na začátek dost silný. Mě osobně se Reaper taky rozjížděly pomalu, ale dva měsíce staré rostliny by měli být větší. Neházej flintu a zkus ji vysvobodit z toho jiffu, aspoň uvidíš jaký má kořeny. Někdy jsou ty kytky zaťatý a tvrdohlavě si jedou svoje, pak se zblázní a vše dožene. Zdarec
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
-
- Stálý člen
- Reputace: 250
- Kontaktovat uživatele:
Dostatek kvalitniho svetla a cas,ona pojede ,jediny co asi bych uz nedaval vysevni substrat,ale normalni...
pan_klobouk
Píše, že ji má ve výsevním substrátu. Těžko to může být přehnojené. Naopak.. Já bych ji přesadil do většího a opatrně přihnojil. Košilka na jiffu je IMHO mýtus. Nikdy se mi nestalo, že by ji kořeny neprorostly.
Edit: to o tom krystalonu gold jsem přehlédl.
Edit: to o tom krystalonu gold jsem přehlédl.